11 Aralık 2007 Salı

Yüz bölgesinde epilasyon

Yüz bölgesinde epilasyon
Yüz bölgesi özellikle kadınlar tarafından çok tercih edilen bir bölgedir. Son teknoloji lazer cihazları uzun süreli yüz güldürürcü tedavi olanağı sağlamaktadır. Yüz bölgesi diğer bölgelere göre daha fazla seans sayısı gerektirir. Klasik yöntemlerle kıyaslanıldığında kılların çıkış süresinin uzaması bile uygulanan kişi için büyük kolaylık sağlar.
Yüzdeki tüylerden şikayetçi olan insanlar genellikle çekiciliğini yitirdiğini düşünürler ve bu tüylerden rahatsız olurlar. Erkekler rahatlıkla jilet kullanarak bu problemle başa çıksalar da kadınlar jilet kullanmak istemezler. Tüylerde, traş yönteminin artışa sebep olduğuna inanırlar. Daha çok geçici yöntemler cımbız, ağda tercih edilmektedir. İğneli epilasyon tercih edilen başka bir yöntemdir. Fakat küçük alanlara uygulanabilir ve oldukça ağrılıdır.
Yüz kişisel özellikleri yansıtması açısından kişi için önemlidir. Erkekler genellikle geçici yöntemlerle idare etmektedirler.Son yıllarda sakal üstü bölgeye lazer uygulaması yaptıran erkek sayısı oldukça artmıştır.
Son yıllarda lazer epilasyonun gelişimi ve yaygınlaşması ile birlikte, erkeklerde boyun, ense ve sakal üstü bölgelerindeki tüylerden kurtulmak istemektedirler.
Kadınlar yüz bölgesinde tam bir kılsızlık durumunu arzu eder ve kalıcı bir çözüm ararlar.
Yüz bölgesi lazer uygulamaları hızlı, etkin ve uzun süreli düşünüldüğünde ucuz bir yöntemdir. Yüzdeki kıl yoğunluğundaki azalma bile kabul edilebilir. Cilt tipine göre en uygun lazer seçilerek uygulama yapılmalıdır. Lazer tedavileri uzun zaman bile sürse yüz hastaları genellikle tüm riskleri kabul etmektedirler.

Hiç yorum yok:

Blog Arşivi

Hakkımda

çok güzel bir kadın olmanın sırları bu sitede yeterkı 5 dakıka zaman ayırıp ziteyi incele A_dan Z_YE HERSEY BUR SİTEDE