20 Aralık 2007 Perşembe

zayıflama kitapları





zayıflama kitapları
zayıflama kitapları ve yazarlarıyla ilgili bilmek istedikleriniz,piyasada hangi zayıflama kitabı var,içeriği nedir.. En çok okunan zayıflama kitapları hangileri.

zayıflama kitapları ile ilgili bilmek istediklerinizi sizin için toparlamaya çalıştık.İşte sizlere en çok okunan zayıflama kitapları.



pazartesi rejime başlıyorum
Pazartesi rejime başlıyorum! Bu sözü kendinize kaç kez verdiniz? Bazen karar vermiş olmanın rahatlığıyla dolaptaki kekleri, börekleri "son kez" mideye indirir ve yatmaya gidersiniz. Ama nedendir bilinmez, karar anından sonra uzunca bir süre, hafta, pazartesi günüyle başlamaz. Birdenbire salı olur, çarşamba olur; iştah kabartıcı hafta sonları sık sık gelir ama pazartesi gelmek bilmez. Bazen de pazartesi gerçekten diyete başlarsınız, hatta kilo da verirsiniz ama sonra verdiğiniz bütün kiloları fazlasıyla geri alırsınız. Ardından çaresizlik, huzursuzluk, sıkıntı, pişmanlık hissedersiniz, "Ah, bu ne iradesizlik!" Ama sanılanın aksine, başarısızlığın sebebi asla irade zayıflığı değil, bedenin kendini koruma güdüsüdür. Kilo Almak İstiyorsanız Diyet Yapın! Kalorileri azaltmayı bildiğiniz kadar, kalorileri yakma hızını artırmayı da biliyor musunuz? Bedeninizi aç bırakarak değil besleyerek kilo verebilirsiniz. Metabolizmanızı hızlandırabilirsiniz. Siz fizikle ilgilenirken, bedeniniz kimyayla ilgileniyor. Sizin onun fiziği kadar kimyasıyla da ilgilenmenizi istiyor. Bedeniniz de en az sizin kadar sağlıklı kilosunda olmak istiyor. Fazla kilolarınızdan kurtulmak için bedeninizle işbirliği yapmaya ne dersiniz?



Doğru Beslen Formda Kal
Prof. Dr. Metin Özata, Doğru Beslen Formda Kal adlı kitabında, şişmanlığın nedenleri, yol açtığı hastalıklar, bilimsel olarak sağlıklı ve dengeli beslenmenin nasıl olması gerektiği, besinler, vitamin ve minerallerin kullanımı konularında özet bilgiler verirken, kilo vermek isteyenleri bilimsellikten uzak diyet kitaplarına, internetteki sıradan diyet listelerine, tek gıdaya dayalı yanlış diyet önerilerine karşı da uyarıyor.


diyet mi niyet mi
Alternatif Tıp konusunda çok geniş bilgi sahibi olan Özer Uçuran Çiller, yazar Memduh Bayraktaroğlu'na son 5 ayda nasıl 10 kilo verdiğini anlatıyor. Özer Uçuran Çiller'i göre "Her İşin Başı Sağlık" Bunun için yapılması gereken üç şey: 1. Beden jimnastiği 2. Akıl jimnastiği 3. Ruh jimnastiği Ama nasıl? Çiller anlatıyor... Yazar Memduh Bayraktaroğlu'da 3 ay 10 günde 10 kilo nasıl verdiğini ve son 6 aydır kilosunu nasıl koruyabildiğini yazıyor. Esas olan ne?... Diyet mi?... Yoksa sağlıklı yaşama niyeti mi?... Bayraktaroğlu'nun 23 Aralık 2003 tarihli kan tahlilinde glukoz (şeker) oranı 317; trigiliserit oranı 467; kolestrol oranı 231 ve kilosu 85'ti. Bayraktaroğlu, sağlıklı yaşamaya niyet edip karar verdikten sonra yaptığı uygulama ile 2 Nisan 2004 tarihinde şu sonuçlara ulaştı: şeker 97; trigiliserit 112; kolesterol 199 ve kilo 75. Bayraktaroğlu, sigarıyı ne zaman ve nasıl bıraktığını; 11 yıl önce neden kalp krizi geçirdiğini; by-pass ameliyatını anlattığı kitabında "Önleyici Hekimlik" kurumunun önemine dikkat çekerek kendi geç kalmışlığından çıkardığı dersleri anlatıyor. "Önleyici Hekimlik" neden şart?... Bayraktaroğlu bütün bunları, kendine has akıcı kalemiyle ve okurla sohbet havasında anlatıyor.




beden sağlığı ve egzersiz
Bu kitapta, canlı insan organizmasının hareket biçim ve ilkeleri üzerine yazılanlar ve ortaya konan programlar, konuda bilimin ulaştığı son bilgilere dayalıdır. Kitaptaki hiçbir öneri bilim dışı, inanca dayalı, öznel ve mistik değildir. Uzun yılların tecrübesi ile doğruluğu ve yararlılığı sınanmıştır. Kitap, okur-yazar olan herkese yararlı olmayı ilk hedef seçmiş olmakla birlikte, konuyu kendi meslek alanları içinde görmek isteyenlerin bakış açısını genişletmek için de idealdir. Adına ne dersek diyelim, bu kitabın önerdikleri ve ortaya koyduğu programlar, maddi varlığımızın, bedensel sağlığımızın bakım ve korunması için asla ihmal edilmeyecek etkinliklerdir. Bunların bir alışkanlık haline gelmesini, bir yaşam biçimi olarak benimsenmesini dileriz. Bu tür bir alışkanlık, kuşkusuz bizi daha kaliteli bir yaşam düzeyine taşıyacaktır.



UYARI:Bu sayfadaki metin sadece bilgilendirme içindir. Hiçbir zaman kendikendine tanı ve tedavi amacını taşımaz. Herhangibir sağlık probleminiz varsa mutlaka Doktorunuza danışmanız gereklidir.

Hiç yorum yok:

Blog Arşivi

Hakkımda

çok güzel bir kadın olmanın sırları bu sitede yeterkı 5 dakıka zaman ayırıp ziteyi incele A_dan Z_YE HERSEY BUR SİTEDE