11 Aralık 2007 Salı

Yüz Estetiği - ( Göz Kapağı Estetiği ) Hydro Peel

Yüz Estetiği - ( Göz Kapağı Estetiği ) Hydro Peel
Hızlı, acısız, operasyona gerek kalmadan çok etkili bir biçimde cildinizi yenileyen ve cilt bakımı yapan teknolojik cihazımız şimdi Türkiye?de Este Klinik?te

Hydro Peel Nedir?
Hızlı, acısız, lekesiz, ameliyatsız, herhangi bir kimyasal madde kullanmadan nazikçe yapılan doğal peeling yöntemidir.Diğer peeling yöntemleri kadar tesirli ve yan etkisi yoktur.Ciltteki ilk uygulamadan itibaren ayırtedilebilir bir yumuşaklık sağlar.Ayrıca şeffaf ve parlak bir cilde sahip olmak için en yeni cilt bakımı yöntemi olmakla birlikte yüksek basınçlarda hekimler tarafından uygulanan acısız leke yapmayan nazik peeling tedavisidir.

Hangi Koşularda Hydro Peel Uygulaması Yapılır?
Hydro peel tedavileri derinin kuruluğunun giderilmesi, akne ve benzeri kalıcı skarların görünümlerinin düzeltilmesi, kırışıklıkların engellenmesi, pigmentasyon ve lekelerin temizlenmesi, göz altı morluklarının giderilmesi, cilt yenilemesi ve antiaging acısından cilt gençleştirmede kullanılır.Ayrıca sivilceli ciltlerde ve diğer cilt kalınlığının arttığı durumlarda Hydro peel ile yapılan cilt bakımı eşssizdir. Supersonik uygulamalar ağrı ve rahatsızlık vermeden bu tip cilt sorunlarını kolayca çözer.

Hydro peel uygulaması Vücudun hangi bölgelerinde yapılır?
Hydro peel tedavileri daha çok daha çok yüze, boyuna ce dekolta alanlara uygulanmaktadır. Eller, ayaklar, göğüs, sırt, dirsekler gibi ihtiyaç gösteren tüm vücut bölgelerinde kullanılabilir.Akne tedavileri ise derin temizleme ve iyileştirme için yapılmaktadır.

Hydro Peel Nasıl Çalışır?
Bu yeni ve sofistike cihaz cildin ihtiyacı olan suyu serum ve vitaminleri oksijen gibi tıbbi gazlarla birlikte süpersonik bir hızla cildin yüzeyine ve derin katlarına kadar yollar. Ayrıca gözenekleri açarak yıllar boyunca doğal olarak orada birikmiş parçaları ve ölü derinin nazikçe uzaklaştırılabilmesine imkan veren en etkili cihazdır.

Hydro Peel Tedavilerinde Kaç Seans Gerekli Olabilir?
Hastanın ihtiyacını oluşturan sağlık probleminin giderilmesinde doktor, cildin temizlik ve bakımında estetisyenin belirlediği uygun tedavi protokolu uygulanır. Hydro Peel tedavileri minimum 5 maksimum 30 günde bir uygulanır.

Hydro Peel Tedavileri Sonrasında Nasıl Görünür ve Hissedilir?
Hydro Peel tedavilerinin; hastanın cilt berraklığı ve parlaklığı üzerindeki önemli etkisi kanıtlanmıştır.
Tedavi sırasında, cildiniz daha açık bir renk alabilir.Ancak uygulama bittikten 15-30 dakika sonra cildiniz asıl rengine dönecektir ve günlük aktivitelerinize hemen dönebilirsiniz.

Hydro Peel Kullanım Alanları Nelerdir?
Hydro Peel tek başına birçok cilt sorununu çözebilen bir cihaz olarak diğer tedavi edici LAZER IPL LED.. vb sistemlerle ayrıca kimyasal peeling iğnesiz mezoterapi gibi muayenehane uygulamaları ile kombinasyonu yapılabilmektedir.
Yapılan deneylere göre hücresel gelişme ve düzelmenin ana kaynağında su-oksijen ikilisi vazgeçilmezdir. Hydro Peel bu temel elementleri süpersonik infizyon teknolojisi sayesinde cildin derin tabakalarına iletilmesi, ciltteki düzelmenin daha hızlı olmasını sağlamaktadır.

Hydro Peel Tedavilerinin kullanılmadığı durumlar varmıdır?
Tüm hydro peel tedavileri ehli doktor ve estetisyenlerin elinde son derece yararlı ve güvenilirdir.Kullanılmadığı herhangi bir durum olmadığı gibi cilt temizliğinde estetisyenler tarafından kolaylıkla uygulanırken hatta ehli doktorlar tarafından açık yaraların temizliğinde bile kullanılmaktadır.
Tanıtım amacıyla hydropeel seansı fiyat olarak sadece 150 YTL 'dir.

Hiç yorum yok:

Blog Arşivi

Hakkımda

çok güzel bir kadın olmanın sırları bu sitede yeterkı 5 dakıka zaman ayırıp ziteyi incele A_dan Z_YE HERSEY BUR SİTEDE