11 Aralık 2007 Salı

Popo Kaldırma (Gluteal Lift)

Popo Kaldırma (Gluteal Lift)

Çoğu zaman poponun kaldırıması ve nadir olsa da poponun daha az belirgin hale gelmesi ve daha az dikkat çekmesi istenilir. Popo dikleştirme veya ?gluteal lift? konusundaki yaklaşım multidisipliner dir. Bel, popo ve kalça anatomisi bir bütün olarak değerlendirilir. Anatomik etkenlerden yapılacak işlemin niteliğide mutlaka etkilenir ve kişiye özel tasarım yapılır.
Çoğu zaman kalça bölgesinden yağ alınıp popo bölgesine verilmesi yeterli lifting sağlar. Ameliyat lokal veya genel anestezi altında yapılır ve süresi 1-1.5 saattir. Ameliyat sonrası 2 hafta özel korse giyilir. 3 gün sonra işe dönülebilir veya uçak yolculuğu yapılabilir.
Aşırı zayıf kişilerde popo protezi kaçınılmazdır ve en etkili çözümdür. Popo protezi kohezif jel içeriktedir ve izli hatlardan yapıldığı için herhangi belirgin iz kalmaz. Ameliyat genel anestezi altında yapılır, 4 saat sürer ve hastanede 1 gece kalınır. 5 gün sonra işe dönülebilir veya uçak yolculuğu yapılabilir.
Aşırı kilo alma-verme sonucu bazı kişilerde popo dişer, kalçalar ve bacak içi ise sarkar, bu durumda popo kaldırma, kalça ve bacak içi germe kmbine bir şekilde gerilir. İzler bel kısmında bikini hattına göre planlanır. Ameliyat genel anestezi altında yapılır ve planlanan işleme göre 4-7 saat sürer. 7-10 gün istirahat gerektirir ve bu süreden sonra işe dönülebilir.

Hiç yorum yok:

Blog Arşivi

Hakkımda

çok güzel bir kadın olmanın sırları bu sitede yeterkı 5 dakıka zaman ayırıp ziteyi incele A_dan Z_YE HERSEY BUR SİTEDE