13 Aralık 2007 Perşembe

Ucuz Botox Estetiğine Dikkat!!!

Ucuz Botox Estetiğine Dikkat!!!

Çin malı Botox:
Her ürünün sahtesi de bir süre sonra piyasaya çıkıyor.

Botox bir marka. İçeriği “Botulinium toxin A” denilen ve bakteriden elde edilen bir madde. Son zamanlarda bu ilacın Çin malı olarak ve bavul ticareti ile getirildiğini, botox uygulaması yapan birçok doktorun bu kişilerce ziyaret edildiğini duyuyorum.

İçeriği, üretim şekli belli olmayan, yasal izin ve denetimden uzak bu sahte botox’lardan uzak durmanızı tavsiye ederim.
Bu konuda doktorunuz ile mutlaka görüşün.

Sıvı silikon:
Sıvı silikonun bir enjektör ile deriye verilmesi uzun zamandır birçok ülkede yasak. Buna rağmen ben neredeyse her ay bir yeni vaka görüyorum. Verilen bu silikonlar zamanla deri altında reaksiyona sebep oluyor, sertleşiyor ve cilde yapışıyor. Ele gelen sert topaklar, bazen de ciltte akıntılı yaralar oluşuyor.


En son FDA amerikada sıvı silikon ile bir onay verdi. Ancak bu sadece göz içerisine uygulanmak üzere verildi ve Amerika’da bile bu karar tersinden yorumlanarak sanki sıvı silikon enjeksiyonu serbest bırakılmış gibi bir hava yaratılmaya çalışılıyor.
Sonradan tedavisi imkânsız olan bir hata yapmamanızı öneririm.

Kokteyller:
Eğer birisi size bir “kokteyl” yapacak ise bu kokteylin içeriğini sormak sizin hakkınız. Birçok hastam kendisine sıvı silikon yapıldığını ancak sorunlar ortaya çıktıktan sonra anlayabiliyor ve bu hastaların birçoğu da kendisine bir vitamin ya da kollajen kokteyli yapıldığını ifade ediyor.

Tıpta meslek sırrı, özel formüller, kapalı kapılar arkasında hazırlanan mucize “kokteyller” olamaz. Bilmediğiniz hiç bir şeyi kendinize enjekte

Hiç yorum yok:

Blog Arşivi

Hakkımda

çok güzel bir kadın olmanın sırları bu sitede yeterkı 5 dakıka zaman ayırıp ziteyi incele A_dan Z_YE HERSEY BUR SİTEDE