11 Aralık 2007 Salı

İstenmeyen tüylere foto-epilasyon

İstenmeyen tüylere foto-epilasyon



Ağda, jilet, cımbız ve iplik gibi yöntemleri bir kenara bırakın ve istenmeyen tüylerden sonsuza dek kurtulun. Bir kerede kesin çözüm sağlayan foto-epilasyon ile bacak, koltukaltı, bikini bölgesi ve yüz çevresi gibi her türlü bölgedeki istenmeyen tüylerden kurtulmak mümkün. Üstelik acı çekmeden. İşte foto-epilasyon yöntemi hakkında merak ettikleriniz...

Her Bölgeye Uygulanabilir
Foto-epilasyon yöntemi bronz ten ile lekeli, yüzeyi pütürlü deri dışında her bölgeye uygulanıyor. Her renk deri ve tüye göre de farklı ayarları bulunan foto-epilasyonda deriden daha açık renteki tüylere dokunulmuyor.

2 Haftada Tüyler Dökülüyor
Uygulanacak bölgedeki tüylerin boyları 1- 2 mm kadar kısaltıldıktan sonra soğuk jel ile bu bölge 1- 4 dakika içinde soğutuluyor. Ardından ışığın filtre edildiği 5-6 santimlik cam uçlar deri üzerine tutuluyor. Deriye nüfuz eden flaş ışığı tüyün yönünü takip ederek köküne doğru giriyor. Kılı kökünden itibaren yok etmeye başlıyor. Daha sonra bölgeye tekrar jel uygulanarak 2 hafta içinde tüylerin tamamen dökülmesi sağlanıyor. Deriye yalnızca ışık verildiği için herhangi bir ağrı hissedilmiyor. İz kalması da söz konusu değil. Uygulama sırasında tek hissedilen, sıcaklık.

Yan Etkileri...
Hassas bölgelere uygulandığın da kızarıklık ve hafif şişme görülmesi mümkün. Bunlar uzun süreli ve kayda değer değildir.

Hiç yorum yok:

Blog Arşivi

Hakkımda

çok güzel bir kadın olmanın sırları bu sitede yeterkı 5 dakıka zaman ayırıp ziteyi incele A_dan Z_YE HERSEY BUR SİTEDE