29 Kasım 2007 Perşembe

Zamana yenilmeyin!

Zamana yenilmeyin!

Güzel görünmek ve hep genç kalmak bütün kadınların ortak dileği. Kozmetik sektörü aynalara özgürce bakabilen kadınlar yaratmak için çalışıyor. Ve her geçen gün mükemmelliğe bir adım daha yaklaşıyor...

Henüz 15 - 16 yaşlarındayken 18'inci yaşımızı kutlayacağımız günleri iple çekeriz. O, 2-3 yıl bir türlü geçmek bilmez. 18'den 24'e ise zaman bir çırpıda geçer. Bir bakmışsınız 25 olmuşsunuz. 30'lu yaşlara yaklaştıkça içinizi buruk bir sevinç kaplar. 30'lu yaşlarda olgun bir kadın olmak ile 20'li yaşları terketmek arasında bocalarsınız. Sorulduğunda büyük bir gururla söylediğiniz yaşınızı artık buçuklu rakamlarla ifade etme dönemine yavaş yavaş girersiniz. Gençliğinizden bir şey kaybetmemişsinizdir ama çoluk çocuğa karıştığınız bu yıllarda, yüzünüzde yılların izleri de hafif hafif kendini belli etmiştir.
40'lı yaşlarda artık "bir bayana yaşı sorulmaz" kuralı her zaman geçerli olmaya başlamıştır. 18 - 20'li yaşlarda nemlendiricilerle ve sivilce önleyici kremlerle hayatınıza giren kozmetik sektörü, 30 yaşlara yaklaşırken gözaltı kremleri, 35'li yaşlardan sonra da "yoğun" nemlendiricilerle hayatınızın bir parçası olmuştur.
Hızla ilerleyen teknoloji sayesinde artık bakım ve güzellik alanında devrim niteliğinde buluşlara imza atılıyor.
Ve kozmetik sektörü yıllara meydan okuyor...

10 YAŞ DAHA GENÇ GÖRÜNEBİLİRSİNİZ
Kırışıklıklar ile savaşa son sürat devam eden RoC'un son olarak geliştirdiği ürün ile cildiniz 10 yaş genç bir görünüm kazanıyor. Johnson&Johnson'ın RoC serisine yeni eklediği Retin-Ox Correxion™, cilt yüzeyinde hızlı sıkılaştırıcı etkisiyle mimik çizgilerinin ve derin kırışıklıkların görünümünü azaltıyor, düzgünleşmiş olan cilt yüzeyinin altındaki hücresel dokuları aktif şekilde canlandırıyor. Retin-Ox Correxion™ kullanımı sayesinde derin kırışıklıklar içeriden dolgunlaşmış görünüyor, düzenli günlük kullanımla cilt yenileniyor ve yüze gözle görünür genç görünüm kazandırıyor. Retin-Ox Correxion™ ile 10 yıl genç görünüm için 12 haftalık kullanım yeterli oluyor.
Sonuçları klinik deneylerle kanıtlanan Retin-Ox Correxion™ göz altı kırışıklıklarında 13.2, yanak kırışıklıklarında 12.3, göz çevresi kırışıklıklarında 7.2 yaş daha genç görünüme kavuşma imkanı sunuyor.
Denemek isteyenler için Retin-Ox Correxion™'ın gece, gündüz ve göz çevresi için yoğun bakım sunan 3 yeni ve yüksek performanslı ürünü bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Blog Arşivi

Hakkımda

çok güzel bir kadın olmanın sırları bu sitede yeterkı 5 dakıka zaman ayırıp ziteyi incele A_dan Z_YE HERSEY BUR SİTEDE