29 Kasım 2007 Perşembe

Bir soru bir cevap

Bir soru bir cevap
Mavi farlarla hangi kalemi kullanmalıyız - siyahı mı yoksa koyu maviyi mi? Her şey görmek istediğiniz sonuca bağlıdır. Siyah renk dramatik bir görünüm yaratır, koyu mavi ise daha yumuşak bir etkiye sahiptir.


Hangi durumlarda kirpiklerimizi renkli rimeller boyamalıyız? Renkli rimeller yaygın dağıtımları ile birlikte kirpiklerimize daha farklı görünümler vermektedirler. Bu rimellerden yalnızca özel günlerde yararlanmanızı, günlük makyaj için ise siyah veya daha az göze batan kahverengi rimeller kullanmanızı önere biliriz.


Rujun kalıcılığını arttırmak için ne yapabiliriz? Önce dudaklarınızı kalemle boyayın, daha sonra üzerine rujunuzu sürün. Bu onun kalıcılığını arttıracaktır.


Gerektiğinden daha parlak bir far sürmüşsem hatamı nasıl düzeltebilirim? Böyle durumlar için elinizin altında yarı parlak bir pudra bulundurun. Bu tür pudrayla abartılmış parlaklığı kapatabilirsiniz.


Hangisinin kullanımı daha kolaydır: eyelinerin mi yoksa göz kaleminin mi? Tabii ki kalemin. Çünkü eyeliner uygularken sabit, titremeyen ellere ihtiyaç vardır. Ayrıca kalem hatalarını düzeltmek daha kolaydır.


Fondöten çizgisini nasıl yokederim? Fondöten çizgisini yok etmek için parmak uçlarınızı hafifçe ıslatıp, çizgiyi parmaklarınızla boynunuza doğru dağıtın.


Göz altlarını koyu mavi farla boyamamız nasıl bir sonuç ortaya çıkarır? Popüler modellerin dış görünümleri sizi yanılgıya uğratmasın. Günlük hayatta göz altına uygulanan koyu mavi farlar yüzünüze yorgun bir ifade verebilir. Bu farlarla gözünüzün üst kısımlarınızı boyamanızda ise bir sakınca görmüyoruz.

Hiç yorum yok:

Blog Arşivi

Hakkımda

çok güzel bir kadın olmanın sırları bu sitede yeterkı 5 dakıka zaman ayırıp ziteyi incele A_dan Z_YE HERSEY BUR SİTEDE