28 Kasım 2007 Çarşamba

Makyajla Güzelliğinizin Yayılan Enerjisini Arttırın

Makyajla Güzelliğinizin Yayılan Enerjisini Arttırın

Allıklar ve rujlar da oldukça parıltılı bu yaz. Simli allık bile var! Göz kapakları altın rengi zeminle renklenecek... Çikolata kahvesi, bronz, bakır ve fıstık yeşili de farlar çok yaygın.. Altın rengi, bej, damak rengi, ve oranj rujlar ise bu sezona damga vuracak


Makyaj, sizdeki güzelliğin keşfedilmesini sağlar. Işıltınızı yansıtır. Ama doğru yapıldığı takdirde. Özellikle de bakımlı bir cilde yapıldığında sonuçlarına siz de şaşırırsınız. Tabii ki kış boyunca yıpranmış cildinizi komple bakıma almanız gerekir önce. Cildinizi besleyip canlılığını artırdıktan sonra, işe veya davete uygun olarak makyajınızı yapabilirsiniz. Geriye, ortaya çıkardığınız güzelliğinizin tadını çıkarmak kalır size.

Makyajda yaz modası pırıl pırıl.. Daha canlı ve aydınlanmış bir yüze sahip olmak zor değil. Çünkü yüze o ifadeyi vermek amacıyla üretilmiş hayli makyaj ürünü mevcut.

Kadınların en çok önem verdiği makyaj ürünlerinden ruj oldukça parlak renklere kavuşmuş bu yaz. Altın rengi, bej, damak rengi, ve oranj bu sezonun modası. Ayrıca güçlü markalarının kalem rujlar ve , krem jeller de rujdaki yeni trendleri...

Allıklar ve rujlar da oldukça kullanışlı bu yaz. Örneğin, Yves Saint Laurent'in yeni "Touche Blush" allığı yumuşak bir süngerle sürülüyor. Allık tek bir dokunuşla şekil kazanıyor yanağınızda.. Allık parlak, ruj parlak. Yani Kozmetik sektörü parıltıda, ışıltıda bu yaz da ısrar edecek. Simli allıklar bile var! Allık renginde yelpaze geniş; Dore, bakır, fuşya ve oranj tonlarına yanaklarda çok rastlayacağız bu yaz.

Esmerler daha şanslı

Peki pırıltılı makyajı herkes kaldırabilir mi? Buğday tenlilere ve esmerlere müjde. Bu makyaj tipi en çok onlara gidiyor çünkü. Beyaz tenliler ise bronzlaştırıcı etkisi olan ürünlerle uyum sağlayabilirler. Ya da solaryumla ciltlerini bronz hale getirebilirler.

Işıltılı etki ihtiva eden fondötenler de dikkat çekiyor. Sarı ve bakır tonlar revaçta. Tabii doğal makyaj da her zamanki gibi yerini koruyor. Bu makyajı tercih edenleri için fondotenin "ciltte yokmuş gibi görünen" tonunu bu yaz bulmak zor olmayacak.

Zeytin yeşili farlar
Göz kapakları altın rengi zeminle renklenecek bu yaz. Üzerinde sıcak tonlar gölge yapılacak. Çikolata kahvesi, bronz, bakır ve fıstık yeşili de farlarda çok yaygın. Seksi bakışlara sahip olmak isteyenlere "zeytin yeşili" far öneriliyor, onu da söyleyelim! Hatta bununla da kalmamışlar zeytin yeşili maskara, eye-liner de üretmişler bu renkte. Nasıl olacak, sürünce göreceğiz!

Denizde bronzlaşmadınızsa da hafif güneş yanığı görüntüsü yerleştirmeniz lazım yüzünüze, çünkü moda öyle. Altın gibi parlayan bir cildin dudaklarına sadece parlatıcı sürebilirsiniz. Bu arada parlatıcılar arasında "çikolatalı tadı"nda olanı var, hatırlatalım! Peki parıltıya sahip olmak için hangi kozmetik adresleri gerekli. Doğru ışıltıya sahip bir fondöten için "Bobby Brown" marka bir ışıltı seti öneriliyor.


Nemlendirici mucizesi
Aslında yaz makyajı oldukça zordur.. Terden akmayacak rimele, cildi parlatmayacak fondotene, dudaklarda doğal görünüm sağlayacak rujlara ihtiyaç var yani.... Bu ürünleri doğru kullanmak, tonunu ayarlamak da dikkat edeceğimiz noktalar arasında. Çünkü sıcağın yarattığı nemden dolayı, kısa sürede görüntü dağılır. Öte yandan yazın cildimiz çok sık kirlenir, tozdan gözenekler daha çabuk tıkanır. Bu nedenle de her akşam cilt temizliği zorunludur. Hani bir atasözü var: Kirli bir cilt naylon çorapla örtülmüş gibidir! Yani ne kadar makyaj da yapsanız iyi bir temizlik sağlamamışsanız çok zor. Nemlendirici mucizesinden de yararlanın. Nemlendiriciler genç görünüm ve yaşlanmaya karşı cildin savaşım silahlarıdır. Ancak hangi yaşa, hangi cilde ne tür nemlendirici ürünler kullanılmalıdır, bu konuda pek bilgi sahibi değilizdir. Nemlendiriciler sadece cildi kurumaya değil, çevresel kirlilik ve yıpranmaya karşı da koruyor.

Gençlik de moda!
Bu yazın modalarından biri de gençleşmek! Kozmetik dünyası gençleşme de sunuyor. Roc'un Retin Ox Correxio adlı üç ayrı ürünü bunu sağlıyormuş. Yoğun gece bakımı, yoğun gündüz nemlendiricisi ve göz çevresi bakımının aynı anda kullanılmasın halinde sonu elde edilebileceğini söyleyen firma yetkilileri o. 35 yaş üzeri kadınlarda 12 hata sonra olumlu sonuç alınabileceğini söylüyor

Hiç yorum yok:

Blog Arşivi

Hakkımda

çok güzel bir kadın olmanın sırları bu sitede yeterkı 5 dakıka zaman ayırıp ziteyi incele A_dan Z_YE HERSEY BUR SİTEDE